Startpagina

Over SATelite

Uitgebreide CV

HCM informatie

Verzuimbeheer

Contactinfo


SATelite

Persoonlijk profiel:
Ik heb me vanuit een HRM achtergrond ontwikkeld tot een SAP HR specialist. Hierdoor ben ik in staat om zowel met gebruikers (personeelsadviseurs, -administrateurs en managers) te communiceren als ook met automatiseringsspecialisten.
Daarnaast heb ik een uitgebreide kennis van de MS Office software, waardoor ik de standaard overzichten uit SAP kan transformeren in zinvolle managementinformatie.
Ik beschik over goede communicatieve vaardigheden, ben creatief en oplossingsgericht en in staat om te bemiddelen in conflictsituaties.
Mijn HR ervaring heb ik onder andere opgedaan als arbeidsdeskundige bij het GAK, als personeels adviseur bij Rijkswaterstaat en als hoofd personeels- en salarisadministratie bij een gemeentelijke instelling.
Mijn kennis op het gebied van de sociale zekerheidswetgeving heb ik steeds up to date gehouden.
Automatiserings ervaring heb ik opgedaan als adviseur / functioneel ontwerper bij Sovac (Volmac) en als SAP HR consultant bij Arinso.

Ge´nteresseerd in:
Opdrachten op het gebied van functioneel beheer (SAP HR), bijvoorbeeld op een shared service centre. Specifieke SAP kennisgebieden zijn PA, OM, Time, ESS/MSS en rapportages.
Testen van personeelsapplicaties met TMAP.
Opdrachten als all round P&O adviseur.
Opdrachten als re-integratieconsultant, verzuimbegeleider
Maatwerktrainingen en werkplekbegeleiding voor alle Microsoft pakketten en SAP HR modules.

Beschikbaarheid:
per direct
voor 40 uur

binnen de regio Rotterdam - Utrecht - Maastricht - Brussel